
Merhaba,
Bugün bu tuvale başlarken boyaları aldım ve beni yönlendirmelerini istedim. Ortaya çıkan şeyi gördükçe sevmeye başladım. Sonra ben de bu yaratıma dahil olarak oluşmakta olan desene katkılarda bulundum.
İki ağacın ortaya çıkması, güneşin önünü kapatmaları ve yapraklarıyla aradaki uzaklığı kapatmaya çalışmaları izlemeye değerdi.
Sanırım şu anda son halini aldı, o yüzden ismini de artık koyarak beğeninize sunuyorum.
Sevgiler, görüşmek üzere !

İki Ağacın Hikayesi
25 x 35 cm
Tuval üzerine akrilik
Gökşen Parlatan
Tale Of Two Trees
When I started this canvas today, I took the paints and asked them to guide me. When I saw what came out, I started to love it. Then I contributed to the emerging pattern by being involved in this creation.
It was worth watching as two trees emerged, blocking the sun and trying to cover the distance with their leaves.
I think it has taken its final form now, so I am presenting it to your liking by putting its name now.
Sincerely,
Gökşen Parlatan